Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport, fitnesz képes leírás - Budapest 15. kerület.tlap.hu
részletek »

Sport, fitnesz - Budapest 15. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest15kerulet.tlap.hu » Sport, fitnesz
Keresés
Találatok száma - 7 db
AST Fitness

AST Fitness

Több mint tíz éve működő edzőterem az újpalotai lakótelepen. Személyre szabott edzésterv és étrend szakemberek segítségével. Ha fogyni, erősödni, izmosodni, vagy csak állóképességet akarsz javítani, gyere az ASt-be!

Body-Flex Fitness

Body-Flex Fitness

Ez a terem 1993-ig működött egy pincehelységben. Az idő haladtával nemcsak az volt a szempont, hogy a legkorszerűbb gépekkel tudjanak edzeni az ide járó lelkes testépítők-testszépítők, hanem az is , hogy tágas, fényes, több extrával felszerelt épületbe járhassanak. Természetesen az sem elhanyagolható számunkra, hogy az ide járó sportolókat családias környezet, zajtól, szmogtól távoli, teremhez tartozó parkolóval ellátott, idillikus környezetben edzhessenek. Így 1993-ban Rákospalotán megépült a régi pincehelység közvetlen szomszédságában a mostani Body Flex edzőterem. Az új helyen már az edzeni vágyókat egy két szintes, légkondicionált, a legkorszerűbb edző - és kardiogépek várják. Emellett finn szauna és szolárium is rendelkezésére áll a relaxálni vágyóknak.

Colosseum Fitness

Colosseum Fitness

A MET fitness egy teljesen új edzésmódszer, amely első sorban intenzitásával és volumenitásával tér el a klasszikus edzésmódszerektől, de még a hasonló módszerekkel dolgozó kizárólag EMS technológiát használó gépektől is. A hagyományos EMS készülékektől eltérően a MET fitness nemcsak EMS (elektromos izom stimuláció) hanem EMA (elektromos izom aktiváció) és a MET (modulált elektro terápia) technológiát is ötvözve fejti ki hatását. Nem szükséges hozzá mozogni vagy tornázni sem akkor is maximális hatékonysággal dolgozik a kiválasztott programon. Legyen az zsírégetés, cellulitis kezelés, tömegnövelés, feszesítés vagy akár csak egy sima izomlazítás. Akár élsportolók akár hobbi versenyzők vagy teljesen átlag emberek is használhatják, akiknek nincs elég idejük a sportolásra.

Fit Forma Stúdió

Fit Forma Stúdió

A Fit-Forma Stúdió Magyarország első női fitness stúdió hálózata. A Fit-Forma szisztéma magas szintű elméleti és gyakorlati szaktudáson alapul: 1992-ben dolgozta ki és szabadalmaztatta egy szakmailag elismert Team. A szigorú szakmai színvonal fenntartásáról folyamatos professzionális tréning rendszerünk gondoskodik. A Fit-Forma 1997 óta franchise rendszerben bővül, jelenleg 12 stúdióval rendelkezik, (3 hamarosan megnyílik) országszerte és az egyetlen országos női fitness hálózat. A stúdiók szolgáltatásai folyamatosan bővülnek: az edzés programokon és diétás tanácsadáson túl a szolgáltatások a teljes wellness témakört felölelik.

Hartel Fitness

Hartel Fitness

Közel 600 négyzetméteren, 3 elszeparált, légkondícionált és természetesen megvilágított teremmel várjuk szeretettel minden kedves vendégünket. Különböző aerob és anaerob mozgásformák közül választhat. Szívesen állunk rendelkezésére 9 féle aerobic óratípusunkkal, bike training, cardio training, testépítés, személyi edzés, masszázzsal is.

Showtime Fitness és Tánc Stúdió

Showtime Fitness és Tánc Stúdió

Fitness és táncoktatás magas szakmai színvonalon, a gyerekek túlterhelése nélkül, a mozgás öröméért és az egészséges életmódra nevelésért. Az órákon a fitness és a tánc oktatását kombináljuk, 5-15 éves korig kezdő, haladó és versenyző csoportokban. A fitness alapja a tánc, ezért minden kislánynak ajánljuk, zenés torna formájában már óvodás korban elkezdhető.

Újpalota Fitness Center

Újpalota Fitness Center

1100 négyzetméteres edzőterem Újpalota központjában. Termünket, az Újpalota Fitness Centert a már 10 éve működő Érdi Fitness Center vezetője és tulajdonosai hozták létre és üzemeltetik. A tíz év tapasztalatára alapozva rendeztük be termünket Cardió, valamint lapsúlyos és tárcsás gépekkel ill. padokkal. Termünk egy olyan kondicionáló terem, ahol kulturált és tiszta körülmények között lehet edzeni. A gépek nagyrésze ATLASZ, SportsArt és Precor gyártmányú. Várunk minden sportbarátot!

Tuti menü