Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magán bölcsődék, óvodák, családi napközik képes leírás - Budapest 15. kerület.tlap.hu
részletek »

Magán bölcsődék, óvodák, családi napközik - Budapest 15. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest15kerulet.tlap.hu » Magán bölcsődék, óvodák, családi napközik
Keresés
Találatok száma - 5 db
Beller utcai családi napközi

Beller utcai családi napközi

Napközinkben bölcsődés és óvodás gyermekek ellátásáról gondoskodunk családias körülmények között, kislétszámban a XV. kerület központjában. Három óvónéni és dadusnéni foglalkozik a kicsikkel, és finom házikosztban lehet részük a gyerekeknek. Nagy pázsitos TÜV minőségbiztosított játszókerttel rendelkezünk, nyári pancsolóval, a MÁV által készített gyermekvonattal. Csúsztatott napirendünkben lehetőség van az óvodások tervszerű foglalkoztatására, angol nyelvi foglalkozásokra szaktanárral, míg a kicsinyek nyugodt körülmények között játszhatnak, mozoghatnak, énekelhetnek, vagy mozgásos játékokkal játszhatnak, hiszen minél kisebb egy gyermek, annál nagyobb a mozgásigénye. Ezt nagy térrel, és sok játéklehetőséggel elégítjük ki. Több testvérpárt volt módunkban fogadni az utóbbi időben. A foglalkozásokon lehetőség van egyéni fejlesztésekre, iskolafelkészítésre, készségfejlesztő játékokra is. Hagyományos ünnepeinket jó hangulatban-közösen a szülőkkel tartjuk. Hosszú meséléssel teremtjük meg a hangulatot az alváshoz, a nagyok alvásideje lényegesen lerövidül, az otthon nem alvó gyerekek is vidáman szenderegnek. Törekszünk a higiéniás szokások korai kialakítására, korszerű étkeztetésre, ami nem zárja ki a házias, jó ízeket. Egészséges életmódra nevelésünkben segít gyermekorvosunk is, aki hetente látogatja gyerekeinket, felügyel a higiéniás rendre, életviteli tanácsokat ad.

Habos Kakaó Magánóvoda

Habos Kakaó Magánóvoda

A Habos Kakaó Óvodában célunk, hogy a ránk bízott gyerekek derűs, magabiztos, társaikkal és a felnőttekkel jól kommunikáló, nyitott személyiségű, jó fizikumú, érdeklődő gyermekekké váljanak. Fokozatosan önállóságra neveljük őket, érdeklődésüknek és önállósodási törekvéseiknek teret hagyva. Nem csak szeretjük, tiszteljük is őket. Szakembereinkkel együttműködve azt szeretnénk, hogy a gyerekek önfeledten játszva fejlődjenek, a tanulást szórakozásként élve meg. Azon vagyunk, hogy biztonságos, családias légkörben, jó hangulatban teljenek közös mindennapjaink.

Iciripiciri Óvoda

Iciripiciri Óvoda

Két szakképzett óvónő foglalkozik a nap folyamán velük. Családias légkörben, kis gyermeklétszám mellett neveljük, oktatjuk őket. Biztosítjuk a nyugodt, elmélyült játék feltételeit, a szabadlevegőn való mozgást, az évszaknak megfelelő tevékenységet. A Családi Napközi Rákospalota öreg falusi részén található, így a hely adta lehetőséget kihasználva hagyományőrző programmal dolgozunk (szalma-, csuhéfonás, agyagozás, nemezelés, szőlőszüret, stb.). Sok dallal, mesével, mondókával segítjük beszédfejlődésüket. A kis gyermeklétszámból adódóan fokozottan képesek vagyunk az egyéni fejlesztésre, gondos, iskolai előkészítésre. Mindez esztétikus, biztonságos környezetben történik. Odafigyelünk a napi négyszeri étkezésre, a sok gyümölcs és zöldség fogyasztásra. Szolgáltatásunk rugalmas havi, heti, napi, gyermekfelügyelet.

Jégmadárovi

Jégmadárovi

A családi napközit egy régi helyszínen, de teljesen felújítva hoztam létre 2012. őszétől. Fontos számomra és kiváló kollégáim számára is, hogy gyermekek boldogan, hasznosan, kiegyensúlyozottan töltsék a mindennapjaikat, amíg távol vannak a szüleiktől. Úgy gondoljuk, hogy már 1 éves kortól rendkívül jól lehet fejleszteni a babákat, természetesen játékos formában. Erre kiváló példa a tervezett sensomotoros torna (TSMT), ahol játékosan fejlesztjük a gyerekek mozgáskoordinációját az újonnan létesített tornaszobánkban, illetve a zenei foglalkozás, amivel a zenék és mondókák mellett a hangszerekkel is megismertetjük őket. A nagyobbakat, a már említett, szakemberek által végzett programok mellett megismertetjük a korcsolyával, úszással, de fontosnak tartjuk a szabad játék mellett, az iskola-előkészítést is a heti menetrendben. Amennyiben szeretné gyermekét egy családias, barátságos, békés környezetben tudni, ahol a mozgás és az iskolai életre való nevelés fontos mindannyiunk számára, látogasson el hozzánk személyesen is, hogy mindezt bemutathassuk.

Madárka Magánóvoda

Madárka Magánóvoda

Intézményünk, amely idén ünnepli a 20. születésnapját, egy tágas, napfényes, kertes családi házban működik, a 15. kerületben a 4. kerület határában. Könnyen megközelíthető a környező településekről is: Fót, Fótliget, Dunakeszi, Vác, Veresegyház. Egész évben, minden hétköznap reggel 7-től este 6-ig nyitva vagyunk, így a beiratkozás a létszámkeret (25 fő) függvényében folyamatos. Teljes körű óvodai ellátást biztosítunk, valamint alkalmi gyermekfelügyeletet és nyári napközis táboroztatást is vállalunk. Szeretettel várjuk a sajátos nevelési igényű gyermekeket is. Az óvodában a mindennapi kommunikáció magyar nyelven zajlik, de igény szerint játékos angol nyelvű foglalkozásokat is is szervezünk. Nagyon fontos számunkra a mozgás és az egészséges életmód: gyermekeink házias bio ételeket, valamint sok nyers zöldséget és gyümölcsöt kapnak; igyekszünk nap mint nap minél több időt tölteni a kertben, a szabad levegőn; gazdagon felszerelt tornatermünkben rendszeresen tartunk irányított tornafoglalkozást; illetve számos, szabadon választható sportolási lehetőséget is kínálunk a gyermekeknek. Nagy hangsúlyt fektetünk az életkori és egyéni sajátosságokat szem előtt tartó differenciált nevelésre, valamint a nagyobb gyermekek iskolai előkészítésére, az egyedi lemaradásokat, hiányosságokat pedig szakszerű egyéni fejlesztés keretében igyekszünk lefaragni. A gyermekekkel óvodapedagógus foglalkozik.

Tuti menü