Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közérdekű információs oldalak képes leírás - Budapest 15. kerület.tlap.hu
részletek »

Közérdekű információs oldalak - Budapest 15. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest15kerulet.tlap.hu » Közérdekű információs oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Helyi Téma

Helyi Téma

Magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk 2004 októberében elsőként jelent meg a hazai médiapiacon egy ingyenes, kerületi laphálózattal Magyarországon, felismerve annak hiányát, illetve az abban rejlő piaci lehetőségeket. A Helyi Téma kezdetben a budai kerületekben jelent meg, majd 2005 szeptemberétől az összes budapesti kerületben, 2006 márciusától pedig már a dél-budai agglomerációban is megjelenik. Az indulás óta eltelt évek alatt a Helyi Téma a Szonda Ipsos és a Gfk Hungária piackutatásai szerint az egyik legolvasottabb hazai sajtótermékké és a hazai médiapiac egyik jelentős szereplőjévé vált. Az olvasói igények és a piaci visszajelzések alapján a lapot folyamatosan fejlesztjük, 2007 augusztusa óta teljesen megújult formában, új külsővel, új tartalommal és rovatszerkezettel jelenik meg. 2012 januárjában pedig átdolgoztuk online felületünket is.

Újpalotainfo

Újpalotainfo

Rákospalota, Pestújhely, Újpalota kerületi, közéleti folyóirata, ahol a helyi életről, rendezvényekről, emberekről, eredményekről olvashatnak a kerület lakosai. Itt értesülhetnek a fejlesztésekről és kultúrális, szociális hírekről, eseményekről.

XV. kerületi Babamama.info

XV. kerületi Babamama.info

Információs oldal helyi szülőknek, ahol megtalálják a helyi programokat, boltokat, szolgáltatókat és helyi közérdekű információkat. A babamama foglalkozásokat, gyerekprogramokat, ingyenes programokat és nyereményjátékokban is részt vehetnek, valamint közösségeket alkothatnak más helyi szülőkkel, anyukákkal.

XV. kerületi Ittlakunk.hu

XV. kerületi Ittlakunk.hu

Kerületi hírek, információk, szolgáltatók, boltok, közérdekű információk mindenkinek, aki a kerületben alkik, vagy ott érdekelt. Információcsere a helyi lakosok között, rendőrségi hírek, minden, ami kerületi.

XV. kerületi játszóterek

XV. kerületi játszóterek

Két fiatal apuka egyszer csak megunta, de nagyon a közelben levő játszótereket. No, ezek volnánk mi. Valami újdonságra vágytunk mi is akár csak a gyerkőcök. Elkezdtük túrni a netet, hátha találunk egy oldalt, ahol szépen fel vannak sorolva a játszóterek, amik közül válogathatunk, de nem találtunk. Nagyon kezdetleges oldalak voltak ugyan 5-10 játszótérrel, de azzal nem tudtunk mit kezdeni. Találtunk még egy-két ígéretesnek indult projektet, de mindet hamar feladták. Innen jött az ötlet. Ha nincs, akkor csináljuk meg mi. Belevágtunk, elkezdtük, csináljuk. Mit szeretnénk?Középtávon feltétlenül szeretnénk áttörni Budapest határait, és szeretnénk minél több vidéki játszóteret is feltenni az oldalra. Hosszú távú célunk pedig összegyűjteni Magyarország összes nyilvános játszóterét. Reméljük nem csak szerintünk hasznos és szórakoztató az oldal, hanem szerintetek is. Jó szórakozást!

Tuti menü