Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 15. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Budapest 15. kerület képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: budapest15kerulet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 107 db
15. kerületi önkormányzat

15. kerületi önkormányzat

A kerület a főváros északkeleti városkapuja. Az M3-as autópálya bevezető szakasza, a közeljövőben megépülő M0-ás észak-északkeleti vonala, a 2-es főút városi becsatlakozása vonzóvá tette a kerületet a kereskedelmi nagyberuházások számára. Megépült a Pólus Center (akkor Közép-Kelet-Európa legnagyobb bevásárlóközpontja) a Metro, Praktiker, Guliver és számos autót forgalmazó cég (Opel, Skoda, Mazda, Fiat), majd 2003-ban átadták az Ázsia Központ két fő épületét. Így az idetelepült áruházak, üzletek a 'kereskedelem kerületévé' változtatták a főváros XV. kerületét.

15. kerületi szakrendelők

15. kerületi szakrendelők

Szakrendelőnkben egységes informatikai rendszer működik, amely lehetővé tette a betegek orvosi dokumentációjának egységes kezelését, a szakrendelések közötti rugalmas betegellátást, központi betegfelvételt, betegirányítást és a tájékoztatás hiteles megvalósítását.A szakrendeléseink 2010 óta előjegyzéssel vagy előjegyzési rendszer alkalmazása nélkül fogadják betegeiket, a betegforgalom, a szakrendelés jellege és a betegek igényeihez igazodva. Figyelembe véve a betegek ez irányú elvárásait, továbbá szem előtt tartva a nyugodt orvosi munka fontosságát, valamennyi szakrendelésünkön bevezettük az előzetes bejelentkezést. Természetesen a betegek számára továbbra is nyitva áll a bejelentkezés nélküli betegfogadás lehetősége ott, ahol eddig is mód volt a rendelés előzetes bejelentkezés nélküli igénybevételére. Ilyenkor azonban csak az előjegyzett betegek behívása után kerülhet sor az ellátásra. Továbbra is soron kívül fogadjuk a sürgős ellátást igénylő betegeket.

3B Irodaszer

3B Irodaszer

Írószerekkel, irodaszerekkel, irodai és háztartási kiegészítőkkel, papíráruval, foglakozó webáruházunk személyes átvétel esetén a XV. kerületben várja kedves Ügyfeleit. A IV, XIII, XV kerületből rendelőknek ingyenes házhoz szállítással kedveskedünk! Egyéb szállítási díjainkról a Szállítási feltételek menüpont alatt olvashat.

A Papiros

A Papiros

Cégünk magyar tulajdonú családi vállalkozásként 1989 óta van jelen a budapesti papír-írószer piacon. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége és a vásárlók iránti tisztelete az, ami miatt sok törzsvásárlónk a kezdetektől fogva a mi cégünk szolgáltatásait választja. Vásárlóink pontos és gyors kiszolgálása érdekében viszonylag nagy árukészlettel rendelkezünk, így a nagyobb összegű megrendeléseket is szinte azonnal tudjuk teljesíteni, de széles spektrumot felölelő beszállítóinkkal az esetlegesen felmerülő egyéni igényeket is 1-2 napon belül teljesítjük. A minőség, a gyorsaság és a bizalom megvalósítása elsődleges szempont, hogy sokrétű szolgáltatásunkkal és szakértelmünkkel könnyebbé és hatékonyabbá tegyük az Önök munkáját.

Ági Papír-Írószer-Nyomtatvány

Ági Papír-Írószer-Nyomtatvány

Fő tevékenységi körünk a papír-írószer-nyomtatvány kiskereskedelme. Több mint 12 év szakmai tapasztalattal, kedvességgel, korrekt árakkal és sok-sok mosollyal várjuk minden kedves vevőnket a XV. kerületben.

Ákombákom Óvoda

Ákombákom Óvoda

Az Ákombákom Óvoda két tagóvodából álló , különböző telephelyen található intézmény. A Budapest xv.. ker. Tóth I. u 98. sz. alatt lévő óvoda azon kevés intézmények egyike Budapesten, mely bár önkormányzati , mégis két csoporttal működik. Úgy gondolom ez az adottság már önmagában is szerencsés. Ha ez még kiegészül harmonikusan együttdolgozni tudó, lelkes kollégákkal, akkor ez valóban olyan, mint egy nagy család: ideális hely a 3-7 éves gyermekek számára. Férőhelyünk 50, ez csoportonként 25-25 gyermek elhelyezését teszi lehetővé. A csoportok számából adódóan nincsenek homogén csoportok, kicsik és nagyok együtt nevelődnek. A Budapest xv. ker Patyolat u. 5-7 sz. alatt található óvoda 4 csoporttal működik, így 100 gyermek befogadására ad lehetőséget, 3 csoportban homogén az életkor szerinti összetétel, tehát kis-középső és nagycsoportos gyerekek külön nevelődnek. 1 csoportba vegyes életkorú gyermekek járnak. Az épületek földszintesek, nagy játszóudvarral, virágos előkerttel és tágas, világos csoportszobával rendelkeznek. Kertvárosban, nyugodt, csendes helyen találhatóak az óvodák.

Állami Bölcsődék

Állami Bölcsődék

A kerület bölcsődéi - az általános rendeltetésnek megfelelően - egészségügyi, szociális és gyermekvédelmi feladatokat ellátó intézmények, melyekben 3 év alatti gyermekek nappali gondozása, nevelése folyik, gondosan kimunkált szakmai program szerint. A Budapest XV. Kerület Egyesített Bölcsődék, mint intézmény, önálló gazdálkodási lehetőséggel felruházott jogi személy, melynek feladata a hatáskörébe tartozó bölcsődék vezetése és eljárni az őket érintő ügyekben. Néha megkérdezik tőlünk, hogy miért ezt a hivatást választottuk és miért maradnak meg sokak közülünk ezen a pályán egy egész dolgos életen át? Nehezen tudunk rá válaszolni. Talán, hogy segíthetünk, talán a kötelességérzet, talán mert nagyon sokan bízzák ránk szemük fényét. Talán mert nagyszerű érzés részt vállalni egy-egy életút első lépéseinek formálásában. Talán csak a csillogó gyermekszemekért. Talán mindezért. Ez önmagában is arra ösztönöz bennünket, hogy nap mint nap képességeink legjavát nyújtsuk, de itt Budapest XV. kerületében rajtunk kívül is sokan vannak, akik szívükön viselik a bölcsődék ügyét. Felsorolni sem könnyű ennek megnyilvánulási formáit. A számtalan érdeklődés, bíztatás, észrevétel, együttműködés és támogatás pótolhatatlan összetevője bölcsődéink eredményes működésének.

Angelface Kozmetika

Angelface Kozmetika

Szabó Anita vagyok, kozmetikus. 2007-ben kezdtem kozmetikai tanulmányaimat az OKTÁV Továbbképző központban. Gyakorlatomat egy GIGI referencia kozmetikában töltöttem a XX. Kerületben. Mestereim a lehető legprofibb képzésben részesítettek. 2009. októberében nyitottam meg az AngelFace Kozmetikát. Bátran mertem belevágni, mert a gyakorlatom alatt kapott pozitív visszajelzések, mestereimtől és vendégeimtől egyaránt ezt sugallták. Számomra a folyamatos továbbképzés elengedhetetlen, mert így tudom kielégíteni a saját, és vendégeim igényét. Számos tanfolyamon, bemutatón, és sminkversenyen vettem illetve veszek részt. Próbáltam, olyan környezetet kialakítani, ami megfelel a magam és szépülni vágyó vendégeim számára. Minőségi alapanyagokkal várok Mindenkit Szeretettel aki, fiatalodni, szépülni, pihenni, regenerálódni szeretne.

AST Fitness

AST Fitness

Több mint tíz éve működő edzőterem az újpalotai lakótelepen. Személyre szabott edzésterv és étrend szakemberek segítségével. Ha fogyni, erősödni, izmosodni, vagy csak állóképességet akarsz javítani, gyere az ASt-be!

Hirdetés
Autómentés, autó bikázás

Autómentés, autó bikázás

Autómentés gyorsan és szakszerűen az egész ország területén! Munkatársaink Pest megyében akár 30 percen belül megérkeznek a helyszínre, és megkezdik a segítségnyújtást. Autó bikázás, akkumulátor-, vagy kerékcsere? Megoldjuk! Az autószállítás mellett motorját, hajóját, vagy munkagépét is biztonságosan eljuttatjuk a kívánt helyre. Vállalkozását furgon- és kisteherautó mentéssel állítjuk vissza a helyes útra. Magyarország területén belül nem számítunk fel útdíjat. Keressen minket, bízza autómentőinkre a nehéz munkát!

Azonnali csatornatisztítás Budapesten

Azonnali csatornatisztítás Budapesten

Duguláselhárítás Pest megye egész területén, a nap 24 órájában, a hét minden napján, egész évben, még ünnepnapokon is. Csatornatisztítást, duguláselhárítást, kútkamerázást, kamerás csatornavizsgálatot, woma tisztítást is nyújtunk ügyfeleink számára. Számunka nincs olyan dugulás, amit ne tudnánk elhárítani, ezt pedig több évtizedes tapasztalatunknak és modern gépeinknek köszönhetjük. Ne késlekedjen, hívjon minket bizalommal, alacsony áron kínálunk megbízható, minőségi munkát, amire garanciát is vállalunk.

Baba Palota

Baba Palota

A kis bababoltunk különleges diszkont. Nem tartunk sem babaruhát sem cipő és egyéb textiliát. Választékot kínálunk viszont a babakocsikból, babaágyakból, autósülésekből, egyszerű és multifunkciós etetőszékekből, járókákból, utazóágyakból, pelenkázó lapokból, kádakból és kádállványokból. Az általunk forgalmazott márkák mindegyike európai minőséget, megfelelő jótállást biztosít a használója számára pénztárcabarát árak mellett. Internetes bababoltunkban is a babakocsitól a gyerekágyig, autósülésig, a nagyobbaknak etetőszékig mindent megtalál a tisztelt érdeklődő! Igyekszünk minden termékből olyan választékot kínálni, amely tetszetős, izlses, funkciónális és főleg megfizethető.

Babamasszázs

Babamasszázs

A szeretetteljes bőrkontaktus és a masszázs az édesanyákra is hatással van. Azzal, hogy kisbabádat rendszeresen masszírozod, napról - napra fejleszti anyai készségedet, növeli a kicsi kényelemérzetét, és a kettőtök közötti kapcsolatot. A bizalom és a szeretet kötelékei, a megfontoltság, a melegség, a nyitottság, a mások elismerésének leckéje, amelyeket a masszázs alatt sajátít el, mind végig követik gyermekedet a felnőtté válás útján. A csecsemőmasszázs pozitív hatásai: Elősegíti és egyben erősíti az anya-gyermek kapcsolat kialakulását, Fokozza a vérkeringést, Erősíti az immunrendszert, Az idegrendszer fejlődését segíti elő, mielinizáció, Izületeket lazítja, és erősíti, Emésztést könnyíti, bélgázok kiürülését segíti elő, Kedvezően hat a légző rendszerre, A babában oldja a feszültséget, A fogzási panaszokat enyhíti, A szopást elősegíti, Pozitívan hat az anyatej termelődésére, prolaktin termelés nő, Hat a beszédfejlődésre, Gyengéd, szeretetteljes, meleg kommunikáció, Az érintéses relaxáció segítségével megtanulják a csecsemők, hogy hogyan lazítsák el a testüket.

Bábelék Étterem

Bábelék Étterem

Házias, magyaros ízekkel, és menükkel várjuk kedves vendégeinket. Jöjjön be, nem fog csalódni! Jó minőségű változatok menük kedvező áron, levesek, frissensültek, főzelékek, rakott ételek, tészták, desszertek.

Balla Ingatlan

Balla Ingatlan

A Balla Ingatlanirodák 31 irodájának köszönhetően Budapest összes kerületében, illetve Pest megye teljes területén jelen van (irodáink: Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Gödöllő, Szentendre, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Vác), továbbá az ország több nagy városában állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlanközvetítő irodáink listáját a kapcsolat menüpont alatt találja. A Balla Ingatlaniroda az ingatlanpiacot különösen érintő válság ellenére folyamatosan fejlődik, irodák számát és a munkatársak számát tekintve egyaránt.

Beller utcai családi napközi

Beller utcai családi napközi

Napközinkben bölcsődés és óvodás gyermekek ellátásáról gondoskodunk családias körülmények között, kislétszámban a XV. kerület központjában. Három óvónéni és dadusnéni foglalkozik a kicsikkel, és finom házikosztban lehet részük a gyerekeknek. Nagy pázsitos TÜV minőségbiztosított játszókerttel rendelkezünk, nyári pancsolóval, a MÁV által készített gyermekvonattal. Csúsztatott napirendünkben lehetőség van az óvodások tervszerű foglalkoztatására, angol nyelvi foglalkozásokra szaktanárral, míg a kicsinyek nyugodt körülmények között játszhatnak, mozoghatnak, énekelhetnek, vagy mozgásos játékokkal játszhatnak, hiszen minél kisebb egy gyermek, annál nagyobb a mozgásigénye. Ezt nagy térrel, és sok játéklehetőséggel elégítjük ki. Több testvérpárt volt módunkban fogadni az utóbbi időben. A foglalkozásokon lehetőség van egyéni fejlesztésekre, iskolafelkészítésre, készségfejlesztő játékokra is. Hagyományos ünnepeinket jó hangulatban-közösen a szülőkkel tartjuk. Hosszú meséléssel teremtjük meg a hangulatot az alváshoz, a nagyok alvásideje lényegesen lerövidül, az otthon nem alvó gyerekek is vidáman szenderegnek. Törekszünk a higiéniás szokások korai kialakítására, korszerű étkeztetésre, ami nem zárja ki a házias, jó ízeket. Egészséges életmódra nevelésünkben segít gyermekorvosunk is, aki hetente látogatja gyerekeinket, felügyel a higiéniás rendre, életviteli tanácsokat ad.

BioHair Hajvágószalon

BioHair Hajvágószalon

Természetes hajápolás: hajmosás, hajvágás és hajszárítás vegyszermentes bio- és natúrkozmetikumokkal. Gyors, bejelentkezés nélküli vendégfogadás, pénztárcabarát árak. A bio fodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, az új idők új elvárásai megteremtették Magyarország első bio fodrászatának igényét, ahol természetes és vegyszermentes hajápolásban lehet részünk. Koncepciónk része a hosszú nyitva tartás és, hogy hozzánk bárki bármikor betérhet. Vendégeink bejelentkezés nélkül fogadjuk, gyors, professzionális kiszolgálásban részesítjük, és mind ezt a természetesség jegyében. Kizárólag természetes hatóanyagokkal, natúrkozmetikumokkal dolgozunk és minden vendégünknek személyre szabottan választjuk ki a neki legmegfelelőbb termékeket.

Tuti menü