Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlanirodák képes leírás - Budapest 15. kerület.tlap.hu
részletek »

Ingatlanirodák - Budapest 15. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest15kerulet.tlap.hu » Ingatlanirodák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Balla Ingatlan

Balla Ingatlan

A Balla Ingatlanirodák 31 irodájának köszönhetően Budapest összes kerületében, illetve Pest megye teljes területén jelen van (irodáink: Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Gödöllő, Szentendre, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Vác), továbbá az ország több nagy városában állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlanközvetítő irodáink listáját a kapcsolat menüpont alatt találja. A Balla Ingatlaniroda az ingatlanpiacot különösen érintő válság ellenére folyamatosan fejlődik, irodák számát és a munkatársak számát tekintve egyaránt.

Duna House

Duna House

Jelenleg egyedüli hálózatként országszerte 115 irodával és több mint 1300 értékesítővel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó lakásvásárlásról, eladásról vagy hitelfelvételről. Nálunk közel 25.000 eladó ingatlan várja Önt! Munkatársaink többsége évek óta erősíti csapatunkat, szakmai tudásuknak is köszönhető a Duna House piacvezető pozíciója. Válassza Ön is a legjobbat a legnagyobbtól!

Otthon Centrum

Otthon Centrum

Feltételezzük, hogy élete egyik nagyon fontos döntése előtt áll; ingatlant vásárolna, vagy éppen most kívánja azt értékesíteni. Bizonyára Ön is tapasztalta, a mai ingatlanpiaci helyzet nagyon nehéz, mind az eladó, mind a vevő szemszögéből nézve. Az eladók dolgát nehezíti a gazdasági válság bizonytalansága, kevesebb a potenciális, fizetőképes vevő, egyre több a konkurens ingatlan. A vevőknek sem könnyű a folyamatosan növekvő kínálatból kiválasztani a megfelelőt, megteremteni rá az anyagi fedezetet. Mi tudjuk a megoldást! Szánjon rá fél órát, hogy megismertessük az általunk kínált lehetőségekkel. Több mint tíz éve állunk az ingatlanpiac élén, az évek során elnyert díjaink mutatják, hogy nem véletlenül.

Tecnocasa

Tecnocasa

A Tecnocasa Franchising Network 1986-ban nyitotta meg első irodáját Olaszországban, és mára Európa egyik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózataként működik. Tecnocasa egy olyan nemzetközi márkanév, amely franchise-hálózatban működő ingatlanközvetítő irodákat takar. Minden iroda, amely elnyerte a jogot, hogy használja a márkanevet, önálló cégként működik, saját tulajdonossal rendelkezik és jogi szempontból független. A Tecnocasa tehát cégek együttese, amelyek ugyanolyan vállalkozói formában működnek együtt, közös célokat és stratégiákat követve, ugyanolyan etikai normáknak megfelelve. A hálózatban működő összes Tecnocasa ingatlaniroda ugyanazt a know-how-t követve tevékenykedik Mexikótól Magyarországig. Minden iroda mind megjelenésében, mind munkafolyamataiban egységes képet mutat, a cégtábláktól és irodai berendezésektől kezdve a nyomtatványokon keresztül a lakások hirdetésére használt kirakati hirdetőtáblákig. Mindannyian egy csapatban, ugyanazzal a metódussal és ugyanazokért a célokért dolgozunk. A franchise rendszer összetartása garantált az egységes kinézet és a munkamódszer által, amely minden franchise-átvevő számára kötelező érvényű.

Tuti menü