Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építkezés, felújítás képes leírás - Budapest 15. kerület.tlap.hu
részletek »

Építkezés, felújítás - Budapest 15. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest15kerulet.tlap.hu » Építkezés, felújítás
Keresés
Találatok száma - 6 db
EL-HÁZ Barkácsáruház

EL-HÁZ Barkácsáruház

Kínálatunkat az igényeknek megfelelően bővült. Kínálatunkban már megtallaálatóak a magasfényű lapok táblás kivitelben, melyhez azonos élzárók is rendelhetők. A honlapon látható termékek nagy része van raktáron, és azonnal szállíthatóak! Ha nincs készleten a megrendelt árucikk, általában 2-5 munkanap a kézbesítési idő, de kollégánk minden kiszállítás előtt telefonon egyeztet a megrendelővel!

Elektro Expressz

Elektro Expressz

A webáruházunk és üzletünk az alábbi termékekkel,és alkatrész kiegészítőkkel foglalkozik. Az áruházban megnézheti a teljes árukínálatot és árakat. Villamosság, barkács, elektronika, hálózati adapterek, led technika, szerszám, számítástechnikai kiegészítők, mobiltelefon tartozékok, audio-video kábelek, kapcsolók, antenna technika, relék, ventilátorok, akkuk, mérőműszerek, videókamerák, videotechnikai átvitel, átjátszó kábelek, DVI kábelek, video kábelek, audio kábelek, audio-video adapterek, optikai kábelek, rf kábelek, hálózati kábelek, HDMI kábelek, RCA csatlakozók, RCA dugók, RCA aljzatok, RCA toldók, RCA átalakítók, jack csatlakozók, jack dugók, jack aljzatok, jack átalakítók, jack toldók, xlr csatlakozók, hangtechnikai csatlakozók, koax csatlakozók, koax dugók, koax aljzatok, koax toldók, koax átalakítók, elosztó fali aljzatok, antennák, erősítők, antenna kiegészők, F csatlakozók, F dugók, F aljzatok, F átalakítók, splitterek, banán csatlakozók, áramelosztók, csatlakozók, csatlakozó kábel, elosztók, hálózati aljzatok.

Építőanyag és kivitelezés

Építőanyag és kivitelezés

Építőanyag kereskedés, kivitelezési munkák: lakásfelújítás, burkolás, festés, ácsmunka. Tanácsadás, felmérés, árajánlat. Cégünk, építőanyag értékesítéssel és építőipari kivitelezési munkákkal foglalkozik. Fő tevékenységünk a tetőfedő anyag kereskedelem, falazó anyagok és szigetelési rendszerek forgalmazása. Forgalmunk nagy részét a Bramac, Tondach és Mediterrán termékek teszik ki. Építkezőknek árajánlatot készítünk terv alapján a szükséges építőanyag mennyiségről. Szakmai segítségnyújtással, tanácsadással állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Fétis Szerszámáruház

Fétis Szerszámáruház

Cégünk 1991 óta áll az Önök rendelkezésére a professzionális szerszámpiacon. Budapesti, szolnoki és gyöngyösi telephelyeinken végfelhasználó és viszonteladó Vevőink igényei kiszolgálása mellett, minőségi szervizszolgáltatást nyújtunk.

Kálmán Bútoripari Szakáruház

Kálmán Bútoripari Szakáruház

Kiváló minőségű faipari lakkok, pácok, lazúrok, festékek, valamint csiszolástechnikai berendezések és ragasztóanyagok széles választékát kínáljuk Önnek, valamint professzionális szaktudással rendelkező kollégáink állnak szíves rendelkezésére. Reméljük, hogy prémium minőségű termékeinkkel a kívánt eredményt fogja elérni és ebben mi minden segítséget megadunk, partnerek leszünk.

Tekla Plusz Festékbolt

Tekla Plusz Festékbolt

Festékboltjainkban jól képzett szakemberek segítik Önt speciális festési problémáinak megoldásában. pl. műanyag úszómedencék festése, korrózióvédelmi feladatainak megoldásában, különleges anyagok beszerzésében. Mi vagyunk a vevőkért, nem pedig fordítva. A vevő elégedettsége mindenek előtt. Ha egy vevő visszajön reklamálni, annak nyomós indoka lehet. Ez az ő számára nem szórakozás, hanem bosszúság. Ezért azután nem utasítjuk el a reklamációt, hanem megoldást keresünk a problémára. Minden alkalmazottunk legyen jól képzett a festékek és a festési feladatok terén. Legyen olyan széles a termékválasztékunk, hogy egyetlen vevőnek se kelljen azt mondani: sajnos nincs! Reméljük, hogy ezeket az elveket eddig sikerült megvalósítanunk. Továbbra sem engedünk ebből. Keresse fel bármelyik üzletünket, teszteljen minket! Tisztelettel várja Önt a Polichrom Bt csapata

Tuti menü