Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autós szolgáltatások képes leírás - Budapest 15. kerület.tlap.hu
részletek »

Autós szolgáltatások - Budapest 15. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest15kerulet.tlap.hu » Autós szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 8 db
Autómentés, autó bikázás

Autómentés, autó bikázás

Autómentés gyorsan és szakszerűen az egész ország területén! Munkatársaink Pest megyében akár 30 percen belül megérkeznek a helyszínre, és megkezdik a segítségnyújtást. Autó bikázás, akkumulátor-, vagy kerékcsere? Megoldjuk! Az autószállítás mellett motorját, hajóját, vagy munkagépét is biztonságosan eljuttatjuk a kívánt helyre. Vállalkozását furgon- és kisteherautó mentéssel állítjuk vissza a helyes útra. Magyarország területén belül nem számítunk fel útdíjat. Keressen minket, bízza autómentőinkre a nehéz munkát!

HNH Autószervíz

HNH Autószervíz

A HNH Kft. teljes egészében belföldi magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás, amely tevékenységét jelenlegi formájában 1993-ban kezdte meg. A cég alapítását megelőzően 1993-ig mint kisiparos műhely tevékenykedett. Cégünk a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlődik. 2006 végéig a XV.- kerületi Juhos utcában működött, mint karosszériajavító műhely, a szerkezeti és fényezési munkákat pedig az egykori Spirál Autó Rt. közreműködésével végeztette. A ügyfeleink teljeskörű kiszolgálásának érdekében 2005-ben úgy határoztunk, hogy napjaink elvárásait mindenben kielégítő, a mai csúcstechnikát képviselő komplett autószervizt építünk. Tapasztalatunk szerint az ügyfelek a versenytársainkéhoz hasonló nagy autószervizekkel szemben bizalmatlanok, hiányzik az ügyfél és a szerviz alkalmazottja közötti bizalmi viszony. Úgy gondoljuk, hogy Cégünk legfőbb előnye abból adódik, hogy a Mi Ügyfeleink közvetlenül a Cég tulajdonosával is tárgyalhatnak és mondhatják el a gépkocsinál felmerülő problémákat, ilyen módon tudjuk garantálni a megfelelő szolgáltatási színvonal fenntartását és azt, hogy Ön mindig elégedetten távozzon Tőlünk.

LB Autómentés

LB Autómentés

Több, mint 30 éve helyszini javítással, autómentéssel foglalkozunk, vállalunk ajtónyitást, kipufogójavítást, műszaki hibaelhárítást, autómentést. Fő profilunk az autók és kisteher gépjárművek teljes körű javítása, szervizelése. Helyszini autójavítással, elektromos és műszaki hibaelhárítással, ajtónyitással valamint vizsgára felkészítéssel, vizsgáztatással kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal. Igény szerint autóját műhelyünkbe szállítjuk.

Marso Gumi- és Gyorsszervíz

Marso Gumi- és Gyorsszervíz

A MARSO gumiabroncs és gyorsszerviz hálózatában már több mint 20 éve értékesítünk gumiabroncsokat akár felnivel együtt is, ezzel párhuzamosan szereljük, javítjuk és tároljuk azokat. Szakembereink felkészültsége és szakmai tapasztalata, valamint a MARSO által kezelt hatvanezer autó a garancia a kifogástalan minőségre. A MARSO hálózatában minden szervizben elérhetőek a gumiabroncsokhoz és felnikhez kapcsolódó szolgáltatásaink. A gumiszerelés-re úgynevezett abroncs szerelési csomag ajánlatokat hoztunk létre attól függően, hogy új abroncsvásárláshoz, vagy a már meglévő téli-nyári gumi váltásához kapcsolódik a szolgáltatás. A téli-nyári gumi váltáskor a gumik tárolása problémát szokott okozni az autósoknak. A gumi hotel szolgáltatásunkat főként azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének a leszerelt abroncsokkal otthonukban bajlódni, vagy nem is tudnák megoldani a szakszerű tárolását. A MARSO a jogszabályban előírt garanciákon felül megvásárolható garanciákat is kínál, ezzel csökkentve a gumiabroncs defektjével, vagy rongálásával járó kockázatokat, az új abroncs beszerzésével járó többlet költséget. Tekintse meg a MARSO Defekt biztosítás és a MARSO Garancia menüpontot a részletesebb információkért! Regisztráljon be a MARSO Klub -ba és legyen lojális ügyfelünk, a regisztrációval további kedvezményt tudunk biztosítani!

Natur Wash Kézi mosó

Natur Wash Kézi mosó

Több éves elhivatott munka és folyamatos haladás révén mostanra cégünk 6 különböző telephelyen nyújtja szolgáltatásainkat. Elsőként 2008-ban nyílt meg kézi autómosónk a Budakalászi Cora parkolójában (jelenleg Auchan komplexum) fix telepítésű gőzös kézi autómosóként, folytatásként az Örs vezér teri ÁRKÁDBAN (P2 H részleg) nyitotta meg autómosónk 2009 év végén (garázs) kapuit a Kedves Ügyfelek előtt, majd harmadik helyszínünk a Szegedi Árkád P2C részlegén található, ahol az új üzletházzal egy időben nyitottunk. Negyedikként az Asia Center mélygarázsában üzemeltetünk 2012 év elejétől egy már meglévő autómosót égiszünk alatt, majd 2012 október 1-jével az EuroPark közreműködésével és a régebben oda járó ügyfelek örömére sikeresen megnyitottuk ötödik telephelyünket az EuroPark fedett garázsában, ahol már működött hasonló technológiával kézi autómosó. 2013 novemberével lehetőségünk nyílt a Mamut I mélygarázsában már több mint 10 éve működő kézi autómosó üzemeltetésére, mely a Natur Wash Bubble fantázia nevet kapta. Reméljük, hogy a Natur Wash dizájnja elnyeri vásárlóink tetszését! Minőségi munkánkat továbbra is hasonló képen szeretnénk végezni, mint eddig. Autómosóinkban továbbra is üzemeltetni fogjuk zárt láncú kamerarendszerünket (videó megtekintése), mellyel a nap 24 órájában figyelemmel követjük a nálunk tartózkodó Ügyfeleink gépkocsiját.

Red Service Motorszerviz

Red Service Motorszerviz

A Red Service Budapesten foglalkozik motorkerékpárok teljes körű szervizelésével, alkatrészeinek beszerzésével, több, mint egy évtizedes tapasztalattal. Legyen szó robogóról, vagy országúti motorról, ránk bátran bízhatja járművét! Új alkatrészek mellett használt kiegészítőket, és komplett motorkerékpárokat is forgalmazunk. Emellett a világszerte ismert Malossi márka hivatalos magyarországi forgalmazói is vagyunk. Állandó akciókkal várjuk kedves ügyfeleinket. Alkatrészeink és kiegészítőink internetes áruházunkon keresztül is megvásárolhatóak, csupán pár kattintással. Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért és szolgáltatásainkért!

Skodák Palotája

Skodák Palotája

Márkakereskedésünkben a Škoda személygépjárművek teljes palettájáról választhatnak, így megvásárolható nálunk a Škoda Citigo, Škoda Fabia, Škoda Rapid, Škoda Octavia, Škoda Superb, Škoda Roomster, Škoda Yeti ill. a Škoda Praktik kishaszonjárművek teljes választéka. Škoda és Volkswagen márkaszervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Önnek: 8 szerelőállásos műhely, javítás, átvizsgálás, szervizlakatos, motordiagnosztikai és autóvillamosági munkák elvégzése, gumiszerelés és szerviz, vizsgáztatás, autókozmetika, eredetvizsgálat, azonnali kárfelvétel és teljes körű kárügyintézés, karosszérialakatos és karosszéria fényező munkák elvégzése, gyári alkatrészek és tartozékok értékesítése, Škoda szervizelése esetén Pay Car Szerviz-bérautó szolgáltatás. Telephelyünkön Weltauto használt gépkocsik értékesítésével, beszámításával, valamint teljes körű ügyintézéssel is állunk ügyfeleink rendelkezésére (gépkocsi átíratás, vizsgáztatás, eredetvizsgálat, biztosítás).

Smelikol Kft. Autószerviz

Smelikol Kft. Autószerviz

Autószerviz, Időszakos szerviz, Fék-futómű kis és nagy javítások, Motor-váltó kis és nagy javítások, Kuplungok javítása és cseréje, Vezérműszíjjak és láncok cseréje, Vizsgára felkészítés és vizsgáztatás.Rövid határidővel, garanciával. olaj+szűrő, levegő szűrő, pollenszűrő, üzemanyagszűrő csere. Fék- futómű - alsó átvizsgálás- folyadékszintek-világítás. Motor kis-és nagyjavítások, vezérlések időszakos cseréje vonzatokkal, váltó-kuplung javítások. Időszakos szervizelések: Gyártó által előírt szervizfeladatok és javítások. Vizsgára felkészítés és vizsgáztatás. Időpont bármikor lehet akár este is ! Hozom - viszem szolgáltatás :Míg ön dolgozik, pihen, nem ér rá, más dolga van, addig autóját elhozzuk, a megbeszéltek szerinti javítást elvégezzük, és ahová kéri autóját visszavisszük. Autósegélyszolgálat : Helyszíni kiszállással non-stop /A helyszíni javítások korlátozottak és általában alkatrészfüggők nem minden esetben megoldható a helyszínen, a továbbiakról ebben az esetben is gondoskodunk, és a legrövidebb idő alatt a javítás szervizünkben megtörténik. Átvizsgálások: Vétel előtti és utáni állapot felmérés kötelezettség nélkül.

Tuti menü